Bucureşti
Gen: Pop

DEPEALTAPLANETA

Totul a început în Ianuarie 2008, când Gabi făcea ture între chitară și pian în timpul bisericii, pentru că era singurul care putea să cânte. Pe lista de rugăciune de la Revelion și-a pus dorinţa de a avea oameni cu care să poată cânta în biserică. În seara de Crăciun a aceluiași an, Robert și Costin aveau chitările în brațe și Cristi bătea în cel mai ieftin set de tobe disponibil pe piaţă.
În anii care au urmat, duminică de duminică, instrumentele au răsunat în biserică din mâinile lor. În aceeași perioadă, Gabi începuse deja să își transpună experienţele în cântece.
După câţiva ani, Corin și-a descoperit pasiunea pentru chitara bas.
Următorii ani au conturat sunetul băieţilor iar colaborarea frumoasă cu George Pleșa a adus un plus de experienţă.
La începutul lui 2015, cei 5 au luat hotărârea să înceapă un nou proiect muzical. Cam în aceeași perioadă, Adi, cel mai tânăr membru, a început să experimenteze cu sunetele synth-urilor și a fost exact ceea ce lipsea. După un an de încercări, înregistrări eșuate, nume de trupă nepotrivite și multe lucruri învăţate, a prins formă trupa Depealtaplanetă.
Viziunea celor 6 este de a încuraja generaţia noastră la o viaţă care îl reprezintă pe Dumnezeu, chiar dacă asta înseamnă ca uneori să fim priviţi ca fiind depealtăplanetă.