Vysoke Tatry, SK
Gen: Praise & Worship

JAMES EVANS & BAND

Numele meu este James Evans și m-am născut în Marea Britanie și am crescut în nordul Angliei. Părinții mei au venit dintr-un cadru muzical și au decis să-mi cumpere o vioară pentru ziua mea de 10 ani. Profesorul meu de la școală a recunoscut că am un talent special și de acolo am luat lecții de muzică adecvate și am progresat rapid. Mai mult, am constatat că am o pasiune pentru alte instrumente.
De la o vârstă fragedă, mi-am dedicat viața lui Isus și am descoperit o sursă de putere din credința mea și o viziune pentru viitorul meu. Când aveam 16 ani, m-am trezit ușor condus de oamenii răi. M-au condus să beau excesiv și să consum medicamente de diferite feluri. Până într-o seară eram atât de supărat că am început să strig către Dumnezeu “Cum poți să mă ierți? Te rog iartă-mă! “Nu a trecut mult până am simțit o prezență puternică în dormitorul meu. M-am așezat pe podea în jos și am știut imediat că a fost Dumnezeu. Am început să plâng, greutatea mi-a fost ridicată și m-am simțit complet acoperit de dragostea lui Dumnezeu! După această întâlnire supranaturală am știut că Dumnezeu avea un scop mai profund pentru viața pe care mi-a arătat-o ​​mai târziu.
Viziunea mea este să aduc o trezire bisericii în acele zone în care Corpul lui Hristos a adormit. Aș vrea să răspândesc mesajul că toți oamenii sunt importanți pentru Dumnezeu și prin muzica mea îi aduc într-un loc de închinare adevărată și predare pentru El.
Lucrez îndeaproape cu muzicienii slovaci care sunt deosebit de talentați și împărtășesc, de asemenea, pasiunea lor de a se închina lui Dumnezeu prin muzică.